Voorwaarden en condities

Voor zij die een vacature plaatsen

Ouders voor Inclusie richt zich in de eerste plaats op ouders van kinderen in een inclusietraject. Ook deze vacaturepagina is dus voor hen bedoeld. Uiteraard kunnen ook professionelen rond ouders (bv. thuisbegeleiding, een assistent, een ondersteuner) een vacature plaatsen in naam van de ouders. Ook volwassenen die niet meer thuis wonen kunnen een vacature plaatsen. Het belangrijkste is dat deze vacature gericht is op het waarmaken van inclusie. 

Alle vacatures die gericht zijn op het vinden van ondersteuning voor het waarmaken van een inclusietraject kunnen geplaatst worden. Gaande van een vacature voor een PAB of PVB-assistent, voor een vrijwilliger om jouw kind naar de (reguliere) scouts te brengen, tot een tijdelijke assistent tijdens bijvoorbeeld een reis of schooluitstap. 

Elke vacature wordt nagekeken en handmatig goedgekeurd door een medewerker van het Steunpunt voor Inclusie in samenspraak met Ouders voor Inclusie. Dit kan enkele dagen duren. 

Vacatures worden niet automatisch gepubliceerd om eventuele kandidaten en gebruikers van onze website te beschermen tegen phishing en andere malafide praktijken die de digitale wereld rijk is.  

Het kan ook zijn dat jouw vacature geweigerd werd. Dit kan meerdere redenen hebben: 

  • Wij schatten in dat deze vacature niet gericht is op het waarmaken van inclusie 
  • Wij schatten in dat dit geen oprechte vacature is en vermoeden kwaad opzet 
  • Er wordt gediscrimineerd in de vacature 
  • Er ontbreekt essentiële informatie (bv. contactgegevens) in de vacature 

 

Heb je vragen of opmerkingen over de weigering van jouw vacature, dan kan je steeds contact opnemen met: judith@oudersvoorinclusie.be 

Wanneer je op zoek bent naar extra ondersteuning voor het inclusietraject van jouw kind, dan kan een duidelijke en aantrekkelijke vacature veel helpen. Hier gaan we dieper in op hoe je een vacature opstelt. 

Ouders voor Inclusie aanvaard enkel vacatures met een duidelijke beschrijving van de job (waaruit blijkt dat deze gericht is op het waarmaken van inclusie) en waarin een mailadres voor contactname staat. 

Het plaatsen van een vacature is gratis. Jouw mailadres wordt wel opgenomen in de mailinglijst van Ouders voor Inclusie en het Steunpunt voor Inclusie. 

Uiteraard, we begrijpen dat je soms op zoek bent naar meerdere personen om jullie inclusietraject te ondersteunen. Het spreekt vanzelf dat deze vacatures wel van elkaar verschillen (bijvoorbeeld in taakomschrijving). 

Nee, een account is niet nodig en het is zelfs niet mogelijk er één aan te maken.
Ouders voor Inclusie vzw, waaronder ook het project Steunpunt voor Inclusie zich situeert, zal je persoonsgegevens wel gebruiken om je te informeren over onze diensten en ons aanbod. Lees meer. 

Dit kan je niet zelf doen, stuur hiervoor een mailtje naar: judith@oudersvoorinclusie.be 

Nee, de vacaturepagina van Ouders voor Inclusie is bedoeld om ouders die zoeken naar extra ondersteuning in hun inclusietraject te verbinden met kandidaten die deze ondersteuning kunnen bieden. Het is niet de bedoeling dat professionele organisaties, vzw’s of bedrijven hun vacatures hier plaatsen. 

Voor zij die op zoek zijn naar een job

Je kandidatuur stuur je rechtstreeks naar de werkgever, via het mailadres dat hij/zij invulde op de website of via de gegevens die je in het document bij de vacature vindt. Ouders voor Inclusie is geen tussenpersoon hierin. 

Ouders voor Inclusie is niet in de mogelijkheid om werkzoekende op de hoogte te houden van nieuwe vacatures. We raden je aan om regelmatig onze vacaturepagina te bezoeken. 

Wat doet Ouders voor Inclusie?

Nee, Ouders voor Inclusie biedt enkel de mogelijkheid om jouw vacature openbaar te maken en kandidaten de kans te geven om zich aan te melden. Wij hebben geen zicht op welke kandidaten zich kunnen aanbieden en zijn hier ook niet verantwoordelijk voor. Ouders voor Inclusie is dus ook niet verantwoordelijk voor het verloop van het contact tussen kandidaat en werkgever. 

Elke vacature wordt bekeken door een medewerker van het Steunpunt voor Inclusie in samenspraak met Ouders voor Inclusie. Hierbij wordt nagekeken of het om een echte vacature gaat (en niet om bijvoorbeeld phishing) en of deze vacature gericht is op het ondersteunen van een inclusietraject. 

Verder worden werkgevers niet gescreend en Ouders voor Inclusie is niet verantwoordelijk voor het verdere contact tussen werkgever en kandidaten. 

Nee, Ouders voor Inclusie is op geen enkele manier aansprakelijk, verantwoordelijk voor of betrokken bij de (eventuele) verloning of arbeidsvoorwaarden.  

Neen, Ouders voor Inclusie zal op geen enkel moment promotie maken voor een specifieke vacature op sociale media. Wij zetten ons wel in om onze vacaturepagina blijvend onder de aandacht van werkgevers en werkzoekenden te brengen. 

Ben je lid van een organisatie of bedrijf en wil je ons helpen onze vacaturepagina verder onder de aandacht te brengen? Neem dan contact op met: judith@oudersvoorinclusie.be 

Nee, indien wij op zoek zijn naar een nieuwe medewerker, dan verneem je dit via de nieuws pagina en via onze sociale media. Deze pagina is enkel bedoeld voor zij die op zoek zijn naar ondersteuning van hun inclusietraject.