Doe je stage bij ons!

Ben je op zoek naar een stageplek voor school ?

Zowel binnen Ouders voor Inclusie en het Steunpunt voor Inclusie zijn daar mogelijkheden toe.

Je vindt hieronder enkele van de stages waar wij aan denken maar misschien heb jij wel andere troeven of ideeën die een meerwaarde voor ons beide kunnen zijn ? Laat het ons dan zeker weten, we bekijken hoe we samen aan de slag kunnen gaan !

Contactpersoon: inge@oudersvoorinclusie.be

Stage Orthopedagogiek

Volg samen met ons Steunpunt voor Inclusie de ondersteuningsvragen op, werk mee aan het samenbrengen van ouders, het verzamelen van mooie inclusieverhalen, neem deel aan een stuurgroep van Ouders voor Inclusie,… Kortom maak kennis met het ouderperspectief en beleef het ten volle !


Stage communicatie

Jouw ondersteuning kan zich op verschillende vlakken situeren : i.s.m. onze steunpuntmedewerkers interviews afnemen en uitwerken tot verhalen op de website, content voor sociale media creëren (foto’s, filmpjes, …), nieuwsbrieven mee opstellen en versturen, rapportering via Google Analytics opstellen, verbeterpunten – SEO – van onze website identificeren, …

Audiovisuele Opleiding / Digital Storytelling

Kan jij goed met een videocamera overweg en kan je dit beeldmateriaal monteren tot een afgewerkt videoverhaal ? Of ben je een kei in digital storytelling ? Ga dan aan de slag met een van onze inspirerende inclusieverhalen zodat we dit via onze website en social media kunnen delen om inclusie meer “in the picture” te krijgen.


Stage event management

Jaarlijks organiseert Ouders voor Inclusie de Inclusiedag, een dag waarop eerst en vooral onze ouders en hun kinderen welkom zijn. I.s.m. de werkgroep is het de bedoeling dat jij dit event mee coördineert. Je werkt mee aan de praktische organisatie van deze dag : uitnodiging, promotie via social media, praktische uitwerking van de dag met de verschillende workshops en catering, uitwerken van kinderanimatie, …