Het verhaal van Hadewich

In de eerste podcast van ‘Ouders voor Inclusie vertelt’ neemt Hadewich ons mee op het pad van Gust. Onderweg leren we enkele figuren kennen die zijn inclusieve pad gemoedelijk en gezellig maken. Luister mee en ontdek hoe Hadewich deze tocht beleeft.

Het verhaal van Lien

Vrije tijd waar spel, plezier en vriendschappen inclusie ontmoeten: Dat kan niet? Toch wel! Lien vertelt ons hoe ze als ouder en samen met begeleiders, denkt in mogelijkheden en oplossingen. Luister mee en ontdek hoe inclusieve vrije tijd slaagt dankzij creatieve leiding en verbindende ouders.

Het verhaal van Lisa

Waarom kies je als ouder voor een inclusief traject? Lisa neemt ons in haar verhaal mee naar enkele gebeurtenissen die het inclusief traject van Elinora kleur hebben gegeven. Door leeftijdsgenoten, broer en zussen te betrekken, krijgt Elinora iedere dag opnieuw inclusieve kansen. Luister mee en ontdek het verhaal van Lisa en haar gezin.

Het verhaal van Ellen

Het einde van de zomervakantie nadert. Er zijn herinneringen gemaakt op de vele kampjes, speelpleinwerkingen, reizen… en er zijn vriendschappen gesloten. Op deze Vertel Vrijdag vertelt Ellen over de vele vriendjes van Pia die haar meenemen in al het plezier. Leer ze kennen in de klas, verjaardagsfeestjes en vakantiekampen van Pia. Ontdek waarom Ellen als ouder deze vriendjes zo belangrijk vindt in hun inclusief traject.